Dodir s poštovanjem...
od toga se bolje raste

Masaža beba

Masaža beba je veština koja vas duboko povezuje sa osobom pred vama, vašom bebom. Prisutna je u kulturama mnogih naroda. Generacijama unazad majke su umele da laganim pokretima umire, uteše i prenesu svoju ljubav deci.

U novije vreme su urađena mnogobrojna istraživanja koja potvrđuju blagodeti masaže, pozitivne efekte na rani rast i razvoj deteta (Univerzitet Warwic, UK i drugi..).

Pročitajte više

Masaža za decu

Massage in school programme-MISP je vrlo uspešan i profesionalni program o pozitivnom dodiru za decu širom sveta.

Trenutno je prisutan u više od 35 zemalja, poštovan i priznat je na međunarodnom nivou.

Ovaj program osmislile su Mia Elmsäter i Sylvie Hétu 2000. god., kao sredstvo ostvarivanja njihove vizije da svako dete na svetu ima pravo da svakodnevno dobija pozitivan blagotvorni dodir.

Pročitajte više

Masaža za mame i bebe

Do sada ste sigurno imali prilike da se upoznate koliko je dodir važan za bebu, za njen pravilan rasti i razvoj, koliko joj masaža prija i pomaže u različitim situacijama, najčešće je spominjemo kada beba ima grčeve u stomaku. Međutim, kao mame smo se malo osetile zapostavljene, jer su svi uglavnom okrenuti bebama, pa smo rešile da to promenimo i kreiramo posebne radionice u kojima ćemo se podjednako posvetiti blagostanju mama i beba, tako što ćemo učiti mame da masiraju svoje bebe, ali da naučene pokrete primenjuju i na sebi.

Na svakoj radionici ćemo se baviti jednim delom tela, na primer stopalima i nogama za masažu beba, a onda i masažom stopala koja jako prija, posebno ukoliko su noge umorne i otečene, sa nekoliko pokreta će se mama osećati mnogo bolje.

Pročitajte više

Pozovite nas 062 8360 803