Masaža trudnica se preporučuje nakon trećeg meseca.

Mnogobrojni su razlozi za masažu tokom trudnoće

Ublažava različite tegobe koje prate drugo stanje, kao što su otekle noge, poboljšava se cirkulacija, utiče na regulisanje nivoa hormona stresa i stanja opuštenosti, što utiče na poboljšanje imuniteta. Mišići postaju manje napeti pa je manje bola u telu, smanjuje se umor.

Trudnica se kroz dodir može upoznati sa promenama kroz koje prolazi njeno telo. Važno je da vašu masažu radi osoba koja je specijalno obučena za ovu vrstu masaža da bi se izbegle eventualne komplikacije.

Radionice za masažu trudnice i njihove partnere

Masaža je savršeni način da se partner uključi u trudnoću, iskoristi priliku da kroz dodir pun ljubavi ohrabri svoju trudnicu, ali i da pokaže bebi da joj se raduje. Naše radionice mogu biti individualne ili grupne, u zavisnosti od vaših želja. Javite nam se za dodatna pitanja, biće nam zadovoljstvo da vam odgovorimo i da na ovakav način promovišemo važnost koji dodir ima u našim životima.

Edukacije za manuelne terapeute za masažu trudnica

Ukoliko želite da naučite da radite Masažu za trudnice, a niste do sada imali priliku da to naučite, javite nam se.

FizioMama Hristina imala je priliku da uči masažu za trudnice u inostranstvu i želi da stečena znanja podeli sa vama. Tu smo za sva vaša pitanja. Biće nam zadovoljstvo da učestvujemo u širenju blagotvornog dodira na ovaj način.

Kontakt telefon 062 83 60 803